Zapečené vepřové maso s petrželí (recept při onemocnění jater)
Potřebné ingredience
Recept je pro dvě osoby:
200 g vepřové kýty
20 g oleje
60 g cibule
100 g petrželky zelené
50 g 30% tvrdého sýra
1 dcl mléka
1 vejce
sůl
bazalka
Já osobně ještě použila koření s názvem Bylinkové máslo
Postup přípravy
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opečeme na oleji.
Přidáme cibuli, petržel nakrájenou na nudličky, krátce opečeme, osolíme, přidáme najemno nakrájenou bazalku .
Vše dáme do olejem vymazané ohnivzdorné misky.
Masovou směs zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozmíchali vejce.
Před koncem zapečení posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé